Tortillapizza met mini-mozzarella
Gezonde pizza? Yes het kan! En ook nog binnen 10 min. in de oven.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 volkoren tortillawraps
- 200 g gepelde tomaten in tomatensaus in blik
- 75 g mini-mozzarellabolletjes
- 5 g verse Italiaanse kruidenmix
Keukenspullen
- bakpapier
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Verdeel de tortillawraps over een met bakpapier beklede bakplaat.
- Snijd de tomaten uit het blik gepelde tomaten fijn en verdeel samen met de saus over de wraps. Halveer de mini-mozzarellabolletjes en verdeel erover. Haal de blaadjes van de verse Italiaanse kruiden en snijd fijn. Verdeel over de tortillapizza's.
- Bak de tortillapizza’s in het midden van de oven in ca. 10 min. krokant en gaar.
combinatietip:
Lekker met een salade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 290 kcal
- eiwit 14 g
- koolhydraten 33 g
-
vet 10 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 360 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Tortillapizza met mini-mozzarella
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tortillapizza met mini-mozzarella
Verwarm de oven voor op 200 ˚C.
- 2 volkoren tortillawraps
Verdeel de tortillawraps over een met bakpapier beklede bakplaat.
- 200 g gepelde tomaten in tomatensaus in blik
Snijd de tomaten uit het blik gepelde tomaten fijn en verdeel samen met de saus over de wraps.
- 75 g mini-mozzarellabolletjes
- 5 g verse Italiaanse kruidenmix
Halveer de mini-mozzarellabolletjes en verdeel erover. Haal de blaadjes van de verse Italiaanse kruiden en snijd fijn. Verdeel over de tortillapizza's.
Bak de tortillapizza’s in het midden van de oven in ca. 10 min. krokant en gaar.
combinatietip:
Lekker met een salade.