bewaar
Paprikaschuitjes met hete kipsalade
Paprikaschuitjes met hete kipsalade
bewaar

Paprikaschuitjes met hete kipsalade

Christmas = magic! En dus tover je alledaagse snoeppaprika's om in bijzondere borrelhapjes.

15 min. bereiden
redelijk pittig
2waarderingen

Ingrediënten

300 g

snoepgroente paprikamix

1 el

arachideolie

½

eetrijpe avocado

175 g

Johma hete kipsalade

2 el

zongerijpte granaatappelpitjes

3 takjes

verse dille

Dit heb je nodig

  • grillpan

  • bakkwast

Christmas = magic! En dus tover je alledaagse snoeppaprika's om in bijzondere borrelhapjes.

Aan de slag

1

Halveer de paprika’s in de lengte, laat de steelaanzet zitten en verwijder de zaadlijsten. Bestrijk de buitenkant van de paprika’s met behulp van het bakkwastje met de olie. Verhit de grillpan en gril de bolle kanten van de paprikahelften 5 min.

2

Schep het vruchtvlees van de halve avocado met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm.

3

Leg de paprikahelften met de snijkant naar boven op een grote schaal en vul met de hete kipsalade. Verdeel de avocadoblokjes en granaatappelpitjes erover en garneer met de dille.

tip

algemeenDe rest van de granaatappelpitjes kun je gebruiken in yoghurt.