
Paprikaschuitjes met hete kipsalade
Christmas = magic! En dus tover je alledaagse snoeppaprika's om in bijzondere borrelhapjes.
Ingrediënten
22 porties
300 g
snoepgroente paprikamix
1 el
arachideolie
½
eetrijpe avocado
175 g
Johma hete kipsalade
2 el
zongerijpte granaatappelpitjes
3 takjes
verse dille
Dit heb je nodig
grillpan
bakkwast
Aan de slag
Halveer de paprika’s in de lengte, laat de steelaanzet zitten en verwijder de zaadlijsten. Bestrijk de buitenkant van de paprika’s met behulp van het bakkwastje met de olie. Verhit de grillpan en gril de bolle kanten van de paprikahelften 5 min.
Schep het vruchtvlees van de halve avocado met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm.
Leg de paprikahelften met de snijkant naar boven op een grote schaal en vul met de hete kipsalade. Verdeel de avocadoblokjes en granaatappelpitjes erover en garneer met de dille.
Paprikaschuitjes met hete kipsalade
Christmas = magic! En dus tover je alledaagse snoeppaprika's om in bijzondere borrelhapjes.

22 porties
45 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de paprika’s in de lengte, laat de steelaanzet zitten en verwijder de zaadlijsten. Bestrijk de buitenkant van de paprika’s met behulp van het bakkwastje met de olie. Verhit de grillpan en gril de bolle kanten van de paprikahelften 5 min.
Schep het vruchtvlees van de halve avocado met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm.
Leg de paprikahelften met de snijkant naar boven op een grote schaal en vul met de hete kipsalade. Verdeel de avocadoblokjes en granaatappelpitjes erover en garneer met de dille.
algemeen:De rest van de granaatappelpitjes kun je gebruiken in yoghurt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 22 personen)300 g snoepgroente paprikamix
1 el arachideolie
½ eetrijpe avocado
175 g Johma hete kipsalade
2 el zongerijpte granaatappelpitjes
3 takjes verse dille
Dit heb je nodig
grillpan
bakkwast