Cho­co­la­de har­ten ver­sie­ren (Ad­ver­to­ri­al)

Gooi maar een chocoladeletter in mijn schoentje! Het liefst eentje om zelf te versieren.

  • hoofdgerecht
  • 3 stuks
    • 25 min. bereiden
(0) waardeer
hoofdgerecht Gooi maar een chocoladeletter in mijn schoentje! Het liefst eentje om zelf te versieren. 3 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verkruimel de kletskop. Breng een pan met een laag water aan de kook en hang een hitte-bestendige kom in de pan. Zorg dat de kom het water niet raakt. Breek de chocolade in stukjes en laat smelten in de kom (au bain-marie).
  2. Druppel de helft van de gesmolten pure chocolade over een van de drie chocoladeharten. Decoreer het hart met de kletskopkruimels, de kruidnootrotsjes en chocofantasie.
  3. Smelt ook de witte chocolade au bain-marie, in een aparte kom. Verkruimel ondertussen de frambozen en 2 kruidnoten. Zigzag de helft van de witte chocolade met een theelepel over een van de drie chocoladeharten en strooi er de verkruimelde frambozen en kruidnoten samen met de zachte zilveren parels over.
  4. Zigzag de overgebleven chocolade met een theelepel over het laatste hart. Verdeel er hele of verkruimelde (chocolade) kruidnoten en over.

variatietip:

Je kunt de chocoladeharten ook vervangen door Verkade Sint witte- en melkchocolade of door chocoladeletters.

Advertentie

Chocolade harten versieren (Advertorial)

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cho­co­la­de har­ten ver­sie­ren (Ad­ver­to­ri­al)

1
1
  • 1 kletskop

Verkruimel de kletskop.

2
2

Breng een pan met een laag water aan de kook en hang een hitte-bestendige kom in de pan. Zorg dat de kom het water niet raakt.

3
3
  • 50 g pure chocolade

Breek de pure chocolade in stukjes en laat smelten in de kom (au bain-marie).

4
4
  • 1 Verkade hart karamel zeezout
  • 2 kruidnootrotsjes
  • 1 Dr. Oetker chocofantasie

Druppel de helft van de gesmolten chocolade (als eetbare lijm) over het chocoladehart. Decoreer het hart met de kletskop, kruidnootrotsjes en chocofantasie.

5
5
  • 50 g witte chocolade

Smelt ook de witte chocolade au bain-marie, in een aparte kom.

6
6
  • 3 gevriesdroogde frambozen
  • 2 kruidnoten

Verkruimel ondertussen de frambozen en de kruidnoten.

7
7
  • 1 Verkade hart melk
  • 5 g zachte zilveren parels

Zigzag de helft van de witte chocolade met een theelepel over het chocoladehart en strooi er de frambozen en kruidnoten met de zachte parels over.

8
8
  • 1 Verkade hart melk
  • 6 chocolade kruidnoten (wit, melk en puur)
  • 2 kruidnoten

Zigzag de overgebleven chocolade met een theelepel over het laatste hart. Verdeel er hele of verkruimelde (chocolade) kruidnoten over.

variatietip:

Je kunt de chocoladeharten ook vervangen door Verkade Sint witte- en melkchocolade of door chocoladeletters.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.