Mexi­caan­se wraps met kip­fi­lethaas­jes

Je eigen wrap beleggen wordt een fiesta met deze fijne Mexicaanse (kleuren)mix.

(3) waardeer
mexicaans hoofdgerecht Je eigen wrap beleggen wordt een fiesta met deze fijne Mexicaanse (kleuren)mix. 4 personen
5 3

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de steelaanzet van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Snijd de rode uien elk in 8 parten.
  2. Meng de paprika met de rode ui, kipfilethaasjes, Mexicaanse tacokruiden, olie en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.
  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn.
  4. Doe de salsa in een bakje. Verdeel het kip-groentemengsel over een schaal. Garneer met de peterselie. Zet het bakje en de schaal op tafel samen met de wraps. Zo kan ieder zijn eigen wrap beleggen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 57 g
    waarvan suikers 12 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 640 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2019 week 47-48

Mexicaanse wraps met kipfilethaasjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se wraps met kip­fi­lethaas­jes

1
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2
2
  • 1 zak paprikamix (rood, groen, geel)
  • 3 rode uien

Verwijder de steelaanzet van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Snijd de rode uien elk in 8 parten.

3
3
  • 450 g kipfilethaasjes
  • 3 el Euroma Mexicaanse tacokruiden
  • 2 el arachideolie

Meng de paprika met de rode ui, kipfilethaasjes, Mexicaanse tacokruiden, olie en eventueel zout.

4
4

Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.

5
5
  • 8 tortillawraps
  • 15 g verse platte peterselie

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn.

6
6
  • 150 g salsa mild

Doe de salsa in een bakje. Verdeel het kip-groentemengsel over een schaal. Garneer met de peterselie.

7
7

Zet het bakje en de schaal op tafel samen met de wraps. Zo kan ieder zijn eigen wrap beleggen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.