Mexicaanse wraps met kipfilethaasjes
Je eigen wrap beleggen wordt een fiesta met deze fijne Mexicaanse (kleuren)mix.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 zak paprikamix (rood, groen, geel)
- 3 rode uien
- 450 g kipfilethaasjes
- 3 el Euroma Mexicaanse tacokruiden
- 2 el arachideolie
- 8 tortillawraps
- 15 g verse platte peterselie
- 150 g salsa mild
Keukenspullen
- bakpapier
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de steelaanzet van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Snijd de rode uien elk in 8 parten.
- Meng de paprika met de rode ui, kipfilethaasjes, Mexicaanse tacokruiden, olie en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.
- Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn.
- Doe de salsa in een bakje. Verdeel het kip-groentemengsel over een schaal. Garneer met de peterselie. Zet het bakje en de schaal op tafel samen met de wraps. Zo kan ieder zijn eigen wrap beleggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 530 kcal
- eiwit 36 g
-
koolhydraten 57 g
waarvan suikers 12 g -
vet 16 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 640 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Mexicaanse wraps met kipfilethaasjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Mexicaanse wraps met kipfilethaasjes
Verwarm de oven voor op 180 °C.
- 1 zak paprikamix (rood, groen, geel)
- 3 rode uien
Verwijder de steelaanzet van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Snijd de rode uien elk in 8 parten.
- 450 g kipfilethaasjes
- 3 el Euroma Mexicaanse tacokruiden
- 2 el arachideolie
Meng de paprika met de rode ui, kipfilethaasjes, Mexicaanse tacokruiden, olie en eventueel zout.
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.
- 8 tortillawraps
- 15 g verse platte peterselie
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn.
- 150 g salsa mild
Doe de salsa in een bakje. Verdeel het kip-groentemengsel over een schaal. Garneer met de peterselie.
Zet het bakje en de schaal op tafel samen met de wraps. Zo kan ieder zijn eigen wrap beleggen.