bewaar
Burritos met vegetarische Kipstuckjes
Burritos met vegetarische Kipstuckjes
bewaar

Burritos met vegetarische Kipstuckjes

Klaar in 20 minuten. Do we need to say more?

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

trostomaat

1

rode paprika

3 el

milde olijfolie

160 g

vegetarische kipstuckjes

400 g

kidneybonen in blik

300 g

maiskorrels in blik

342 g

Knorr wereldgerecht burritos

200 ml

water

200 g

crème fraîche

Klaar in 20 minuten. Do we need to say more?

Aan de slag

1

Snijd de tomaten in blokjes. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng ⅔ van de olie met de tomaat en paprika.

2

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de Kipstuckjes 3 min. op middelhoog vuur. Laat ondertussen de bonen en mais uitlekken. Voeg toe aan de Kipstuckjes en bak 3 min. mee. Voeg de kruidenmix uit het pak Wereldgerechten en ¾ water en verwarm 1 min. mee. Breng op smaak met peper.

3

Verwarm ondertussen de tortilla’s uit het Pak Wereldgerechten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de sausmix met de crème fraîche en de rest van het water.

4

Besmeer de tortilla’s met de saus en verdeel het Kipstuckjes-bonenmengsel erover. Rol op en serveer met de paprika-tomatensalade.

variatietipHet is ook lekker om de vegetarische Kipstuckjes te vervangen door extra bonen, zoals chilibonen.