Gour­met­piz­zaatjes

Als je dan toch aan het gourmetten bent, ga dan voor deze gourmetpizzaatjes!

(0) waardeer
borrelhapje Als je dan toch aan het gourmetten bent, ga dan voor deze gourmetpizzaatjes! 8 stuks

Advertentie

Ingrediënten

8 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • gourmetstel

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel de roomboter over de gourmetpannetjes. Verhit de boter en bak de plakjes stokbrood in het pannetje 2-3 min.
  2. Keer om en beleg de gebakken kanten met de plakken tomaat. Snijd de minimozzarella's in plakjes en leg op de tomaten. Bak pizzaatjes nog 2-3 min. onder het grillgedeelte van het gourmetstel. Leg ze op een bord en besprenkel met de pesto.

Tip:

Dit hapje is voor één persoon. Je kunt het recept eenvoudig vermenigvuldigen.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 5 g
    waarvan suikers 1 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Gourmetpizzaatjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gour­met­piz­zaatjes

1
1
  • 2 el ongezouten roomboter

Verdeel de roomboter over de gourmetpannetjes.

2
2
  • 8 plakjes stokbroden

Verhit de boter en bak de plakjes stokbrood in het pannetje 2-3 min.

3
3
  • 8 plakjes vleestomaten
  • 8 Galbani mini-mozzarellabolletjes

Keer om en beleg de gebakken kanten met de plakken tomaat. Snijd de minimozzarella's in plakjes en leg op de tomaten.

4
4
  • 8 tl Costa Ligure bio pesto genovese

Bak pizzaatjes nog 2-3 min. onder het grillgedeelte van het gourmetstel. Leg ze op een bord en besprenkel met de pesto.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.