Gour­met­piz­zaatjes

Als je dan toch aan het gourmetten bent, ga dan voor deze gourmetpizzaatjes!

(0) waardeer
borrelhapje Als je dan toch aan het gourmetten bent, ga dan voor deze gourmetpizzaatjes! 1 personen

Advertentie

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • gourmetstel

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de roomboter in een gourmetpannetje. Verhit de boter en bak het plakje stokbrood in het pannetje 2-3 min.
  2. Keer om en beleg de gebakken kant met de tomaat. Snijd de minimozzarella in plakjes en leg op de tomaat. Bak het pizzaatje nog 2-3 min. onder het grillgedeelte van het gourmetstel. Leg op een bord en besprenkel met de pesto.

Tip:

Dit hapje is voor één persoon. Je kunt het recept eenvoudig vermenigvuldigen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 5 g
    waarvan suikers 1 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Gourmetpizzaatjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gour­met­piz­zaatjes

1
1
  • 1 tl ongezouten roomboter

Doe de roomboter in een gourmetpannetje.

2
2
  • 1 plakje stokbrood

Verhit de boter en bak het plakje stokbrood in het pannetje 2-3 min.

3
3
  • 1 plakje vleestomaat
  • 1 bolletje minimozzarella

Keer om en beleg de gebakken kant met de tomaat. Snijd de minimozzarella in plakjes en leg op de tomaat.

4
4
  • 1 tl groene pesto

Bak het pizzaatje nog 2-3 min. onder het grillgedeelte van het gourmetstel. Leg op een bord en besprenkel met de pesto.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.