bewaar
Open pitasandwich met kip-kebabsalade
Open pitasandwich met kip-kebabsalade
bewaar

Open pitasandwich met kip-kebabsalade

Pita met salade van gegrilde, gekruide kippendijfilet en knapperige blokjes komkommer in een lichte knoflook-yoghurtsaus.

15 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

grote speltpitabroodjes

75 g

peen julienne

1 el

traditionele olijfolie

75 g

biologische gesneden rodekool

50 g

botersla

175 g

Johma kip-kebabsalade

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Pita met salade van gegrilde, gekruide kippendijfilet en knapperige blokjes komkommer in een lichte knoflook-yoghurtsaus.

Aan de slag

1

Snijd de pitabroodjes overlangs doormidden. Rooster de pita-helften knapperig in de broodrooster. Meng de peen julienne met de helft van de olie, peper en eventueel zout. Meng de rodekool met de rest van de olie, peper en eventueel zout.

2

Verdeel achtereenvolgens de botersla, peen, rodekool en kip-kebabsalade over de pitahelften.

Open pitasandwich met kip-kebabsalade

Pita met salade van gegrilde, gekruide kippendijfilet en knapperige blokjes komkommer in een lichte knoflook-yoghurtsaus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig