bewaar
MonChou-toetje met witte chocolade
MonChou-toetje met witte chocolade
bewaar

MonChou-toetje met witte chocolade

Wist je dat MonChou Frans is voor 'mijn liefje'?

10 min. bereiden
30 min. wachten
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

75 g

witte chocolade

125 ml

verse slagroom

100 g

MonChou verse roomkaas

425 g

taart & vlaaifruit bosvruchten in blik

125 g

lange vingers kaneel

Wist je dat MonChou Frans is voor 'mijn liefje'?

Aan de slag

1

Hak de witte chocolade grof. Doe in een hittebestendige kom en hang deze in een pan met een laagje kokend water (au bain-marie). Laat de chocolade al roerend smelten. Klop de slagroom met een mixer bijna stijf en meng met de MonChou en chocolade. Verdeel het mengsel over mooie glazen en laat 30 min. in de koelkast opstijven.

2

Verdeel de bosvruchten erover. Serveer de glazen met de lange vingers als dippers.