Mon­Chou-toe­tje met wit­te cho­co­la­de

Wist je dat MonChou Frans is voor 'mijn liefje'?

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 510 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(6) waardeer
frans nagerecht Wist je dat MonChou Frans is voor 'mijn liefje'? 4 personen
3 6

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Hak de witte chocolade grof. Doe in een hittebestendige kom en hang deze in een pan met een laagje kokend water (au bain-marie). Laat de chocolade al roerend smelten. Klop de slagroom met een mixer bijna stijf en meng met de MonChou en chocolade. Verdeel het mengsel over mooie glazen en laat 30 min. in de koelkast opstijven.
  2. Verdeel de bosvruchten erover. Serveer de glazen met de lange vingers als dippers.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 61 g
    waarvan suikers 48 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 16 g
  • natrium 120 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
oktober 2019

MonChou-toetje met witte chocolade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mon­Chou-toe­tje met wit­te cho­co­la­de

1
1
  • 75 g witte chocolade

Hak de witte chocolade grof. Doe in een hittebestendige kom en hang deze in een pan met een laagje kokend water (au bain-marie).

2
2
  • 125 ml verse slagroom
  • 100 g MonChou verse roomkaas

Laat de chocolade al roerend smelten. Klop de slagroom met een mixer bijna stijf en meng met de MonChou en chocolade.

3
3

Verdeel het mengsel over mooie glazen en laat 30 min. in de koelkast opstijven.

4
4
  • 425 g taart & vlaaifruit bosvruchten in blik
  • 125 g lange vingers kaneel

Verdeel de bosvruchten erover. Serveer de glazen met de lange vingers als dippers.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.