Ge­vul­de ei­e­ren ker­rie

De topper op ieder (verjaardags)feestje is deze variant met kerriepoeder.

(1) waardeer
hollands borrelhapje De topper op ieder (verjaardags)feestje is deze variant met kerriepoeder. 16 stuks
5 1

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • spuitzak

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken en pel ze. Halveer de eieren overlangs en schep het eigeel in een kom. Prak het eigeel en meng met de mayonaise, kerrie en mosterd tot een glad mengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep in een spuitzak.
  2. Leg de eierhelften op een mooie schaal en spuit de vulling in de holtes. Bestrooi de eieren met de tuinkers.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 60 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 0 g
    waarvan suikers 0 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 0 g
Tags
Ook te zien in
september 2019

Gevulde eieren kerrie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­vul­de ei­e­ren ker­rie

1
1
  • 8 middelgrote eieren

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken en pel ze.

2
2

Halveer de eieren overlangs en schep het eigeel in een kom.

3
3
  • 3 el mayonaise
  • 1 tl kerriepoeder
  • ½ el dijonmosterd

Prak het eigeel en meng met de mayonaise, kerrie en mosterd tot een glad mengsel.

4
4

Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep in een spuitzak.

5
5
  • ¼ bakje tuinkers

Leg de eierhelften op een mooie schaal en spuit de vulling in de holtes. Bestrooi de eieren met de tuinkers.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.