
Gevulde eieren
Gevulde eieren zijn multi-inzetbaar: ze doen het goed op de paastafel én bij de borrel!
60 kcal (voedingswaarden)
30 min. bereiden
Ingrediënten
8
middelgrote eieren
3 el
mayonaise
1 tl
kerriepoeder
½ el
dijonmosterd
¼ bakje
tuinkers
Dit heb je nodig
spuitzak met kartelmondje
Gevulde eieren zijn multi-inzetbaar: ze doen het goed op de paastafel én bij de borrel!
Aan de slag
1
Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel eruit en doe in een kom.
2
Prak het eigeel met een vork. Meng de mayonaise, kerriepoeder en mosterd erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
3
Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee. Bestrooi met de tuinkers.