bewaar
Stir-fry met biefstuk, aspergebroccoli en oestersaus
Stir-fry met biefstuk, aspergebroccoli en oestersaus
bewaar

Stir-fry met biefstuk, aspergebroccoli en oestersaus

Aspergebroccoli: je kan het stomen, bakken of rauw eten. In deze stir-fry met biefstuk is het geroerbakt met noedels en oestersaus. Top!

20 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

biefstuk

3 cm

verse gember

1 teen

knoflook

2

bosuien

½

Chinese kool

200 g

aspergebroccoli

1½ el

sesamolie

200 g

sugarsnaps

270 g

sobanoedels

4 el

Lee Kum Kee premium oestersaus

Aan de slag

1

Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn, de bosuitjes in stukken van 3 cm en de Chinese kool in repen. Halveer de aspergebroccoli in de lengte.

2

Verhit ⅔ van de sesamolie in een wok en bak de gember, knoflook, bosui, Chinese kool, aspergebroccoli en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Schep uit de pan.

3

Snijd de biefstuk in reepjes. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de biefstuk 1 min. op hoog vuur. Meng met de groenten.

4

Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de oestersaus door de groenten en biefstuk. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over diepe borden.

combinatietipLekker met geroosterd sesamzaad.
bereidingstipSnijd de biefstuk in reepjes en laat die (voor een nog betere smaakbeleving) in 1 tl oestersaus (per 4 personen) ca. 15 min. marineren.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stir-fry met biefstuk, aspergebroccoli en oestersaus

Aspergebroccoli: je kan het stomen, bakken of rauw eten. In deze stir-fry met biefstuk is het geroerbakt met noedels en oestersaus. Top!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig