Vol­ko­ren­pin­cho's met ma­kreel en ge­gril­de pa­pri­ka

Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank.

  • borrelhapje
  • 12 stuks
  • 65 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 8 min. oventijd
(0) waardeer
spaans borrelhapje Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank. 12 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 12 tapasprikkers

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de sneetjes brood elk in 6 stukken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.
  2. Pluk met 2 vorken de makreel in kleine stukjes. Meng de bieslook en olijfolie erdoor. Neem de broodjes uit de oven en beleg met de makreel en paprikareepjes. Steek de tapasprikkers erin.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 65 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
juli-augustus 2019

Volkorenpincho's met makreel en gegrilde paprika

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vol­ko­ren­pin­cho's met ma­kreel en ge­gril­de pa­pri­ka

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 2 sneetjes AH Liefde & Passie volkorenbroden

Snijd de sneetjes brood elk in 6 stukken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.

3
3
  • 150 g verse gerookte makreelfilet
  • 1 el gevriesdroogde bieslook
  • 2 el extra vierge olijfolie

Pluk met 2 vorken de makreel in kleine stukjes. Meng de bieslook en olijfolie erdoor.

4
4
  • 3 el rood-gele paprikareepjes in pot

Neem de broodjes uit de oven en beleg met de makreel en paprikareepjes. Steek de tapasprikkers erin.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.