Spa­ghet­ti met pa­pri­ka, pes­to & buf­fel­moz­za­rel­la (ad­ver­to­ri­al)

Met een paar lepels pesto tover je meteen wat Italiaanse zon op je bord.

(9) waardeer
italiaans hoofdgerecht Met een paar lepels pesto tover je meteen wat Italiaanse zon op je bord. 4 personen
3 9

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de rode uien in halve ringen. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in repen.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de paprika toe en bak 5 min. mee.
  3. Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Voeg de spaghetti, pesto en 100 ml kookvocht (per 4 personen) toe aan de groenten en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Verdeel de spaghetti over de borden en verdeel de mozzarella in stukken erover. Snijd het basilicum grof en strooi erover. Serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 360 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Spaghetti met paprika, pesto & buffelmozzarella (advertorial)

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spa­ghet­ti met pa­pri­ka, pes­to & buf­fel­moz­za­rel­la (ad­ver­to­ri­al)

1
1
  • 300 g Grand'Italia Spaghetti Tradizionali

Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 2 tenen knoflook
  • 2 rode uien

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de rode uien in halve ringen.

3
3
  • 1 zak paprikamix

Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in repen.

4
4
  • 2 el milde olijfolie

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de paprika toe en bak 5 min. mee.

5
5

Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op.

6
6
  • 92½ g Grand'Italia Pesto alla Genovese

Voeg de spaghetti, pesto en 100 ml kookvocht (per 4 personen) toe aan de groenten en schep om.

7
7

Breng op smaak met peper en eventueel zout.

8
8
  • 125 g buffelmozzarella

Verdeel de spaghetti over de borden en verdeel de mozzarella in stukken erover.

9
9
  • 10 g verse basilicum

Snijd het basilicum grof en strooi erover. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.