Noe­dels met kip­ge­hakt & hoi­sin wok­saus

In 15 minuten klaar, dit oosterse gerecht met noedels, kip en woksaus in de hoofdrol.

(9) waardeer
aziatisch hoofdgerecht In 15 minuten klaar, dit oosterse gerecht met noedels, kip en woksaus in de hoofdrol. 4 personen
4 9

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de noedels in 4 min. gaar. Snipper de uien. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het kipgehakt 5 min. op middelhoog vuur.
  2. Voeg de witte kool en hoisin woksaus toe en roerbak 3 min. mee. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
  3. Meng de noedels met de groente in de pan en schep de peen julienne erdoor. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de bosui en het sesamzaad.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 960 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2019 week 15-16

Noedels met kipgehakt & hoisin woksaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Noe­dels met kip­ge­hakt & hoi­sin wok­saus

1
1
  • 250 g Go-Tan biologische egg wok noodles
  • 2 middelgrote uien

Kook de noedels in 4 min. gaar. Snipper de uien.

2
2
  • 2 el arachideolie
  • 300 g kipgehakt naturel

Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het kipgehakt 5 min. op middelhoog vuur.

3
3
  • 300 g AH Biologisch gesneden witte kool
  • 150 ml hoisin woksaus

Voeg de witte kool en hoisin woksaus toe en roerbak 3 min. mee.

4
4
  • 2 bosuitjes

Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.

5
5
  • 150 g peen julienne

Meng de noedels met de groente in de pan en schep de peen julienne erdoor.

6
6
  • 2 el wit sesamzaad

Verdeel over diepe borden en bestrooi met de bosui en het sesamzaad.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.