
Aziatische roerbak met gekruide kip
Boordevol groenten en boordevol smaak, deze lekkere Aziatische schotel
645 kcal (voedingswaarden)
20 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
300 g
pandanrijst
2 tenen
knoflook
2 el
arachideolie
300 g
scharrel kipgehakt
1½ el
Euroma Oosterse kipkruiden
400 g
koelvers gesneden spitskool
150 g
peen julienne
2 el
ketjap manis
60 g
Indonesische cassavekroepoek
Boordevol groenten en boordevol smaak, deze lekkere Aziatische schotel
Aan de slag
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn.
2
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. op laag vuur. Voeg het kipgehakt en de Oosterse Kipkruiden toe en roerbak ca. 4 min. op middelhoog vuur.
3
Voeg de kool en peen toe en roerbak nog 2 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met de ketjap. Serveer met de rijst en kroepoek.
serveertipLekker met sambal.