bewaar
Mininachoschotel in een gourmetpannetje
Mininachoschotel in een gourmetpannetje
bewaar

Mininachoschotel in een gourmetpannetje

Deze nacho's maak je gewoon in je gourmetpannetje! Met zoveel kaas als je maar wilt.

5 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

8 porties

4

snoeppaprika's

1

bosuitje

150 g

tortillachips naturel

75 g

geraspte kaas pittig 45+

4 el

chilisaus

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Deze nacho's maak je gewoon in je gourmetpannetje! Met zoveel kaas als je maar wilt.

Aan de slag

1

Snijd de bovenkant van de snoeppaprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Verdeel 1/8 van de chips over een gourmetpannetje. Bestrooi met 1/8 van de paprikaringen en 1/8 van de kaas.

2

Zet het pannetje onder de grill en laat de kaas in ca. 5 min. smelten.

3

Verdeel 1/8 van de chilisaus en 1/8 van de bosuiringen over de mininachoschotel. Herhaal met de rest van de ingrediënten.