
Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels
Een chique én snel voorgerecht. Handig, kun je alvast door met de volgende gang.
175 kcal (voedingswaarden)
10 min. bereiden
12 min. oventijd
Ingrediënten
4 personen
2 plakken
diepvries roomboterbladerdeeg
70 g
tomatenpuree in blik
1 el
kraanwater
2 tl
suiker
2 tl
gedroogde oregano
1140 ml
AH Excellent Franse bouillabaisse in zak
Een chique én snel voorgerecht. Handig, kun je alvast door met de volgende gang.
Aan de slag
1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Ontdooi ondertussen het bladerdeeg.
2
Meng de tomatenpuree met het water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes roomboterbladerdeeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min.
3
Bereid ondertussen de bouillabaissesoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soepstengels erbij.