bewaar
Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels
Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels
bewaar

Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels

Een chique én snel voorgerecht. Handig, kun je alvast door met de volgende gang.

10 min. bereiden
12 min. oventijd
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 plakken

diepvries roomboterbladerdeeg

70 g

tomatenpuree in blik

1 el

kraanwater

2 tl

suiker

2 tl

gedroogde oregano

1140 ml

AH Excellent Franse bouillabaisse in zak

Een chique én snel voorgerecht. Handig, kun je alvast door met de volgende gang.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Ontdooi ondertussen het bladerdeeg.

2

Meng de tomatenpuree met het water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes roomboterbladerdeeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min.

3

Bereid ondertussen de bouillabaissesoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soepstengels erbij.