bewaar
Gnocchi spinazie met mosterd-roomsaus
Gnocchi spinazie met mosterd-roomsaus
bewaar

Gnocchi spinazie met mosterd-roomsaus

Snel, sneller, snelst: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!

20 min. bereiden
200waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

milde olijfolie

800 g

koelverse gnocchi

200 g

biologische spekreepjes

1

middelgrote ui

15 g

verse platte peterselie

250 ml

kookroom

3 el

Marne Franse mosterd

250 g

diepvries tuinerwten

400 g

verse spinazie

Dit heb je nodig

  • schuimspaan

Snel, sneller, snelst: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!

Aan de slag

1

Verhit ¾ van de olie in de grote koekenpan en bak de gnocchi op middelhoog vuur in 12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 5 min. krokant. Neem met de schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

2

Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Verhit de rest van de olie in de koekenpan van de spekreepjes en bak de ui 1 min. Voeg de peterselie, kookroom en mosterd toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en doe de tuinerwten erbij. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout.

3

Schep de gnocchi door de saus en verdeel de spekjes erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi spinazie met mosterd-roomsaus

Snel, sneller, snelst: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig