Ge­roos­ter­de oven­groen­ten met zalm

Door groenten te roosteren worden ze lekker vol van smaak en het is nog supereasy ook!

(8) waardeer
hoofdgerecht Door groenten te roosteren worden ze lekker vol van smaak en het is nog supereasy ook! 4 personen
4 8

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in partjes van 1 cm dik. Snijd de ui in parten.
  2. Meng de vadouvan met de olie en meng door de aardappelen en de ovengroenten. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en laat in 30 min. in de oven gaar worden.
  3. Leg de laatste 10 min. de zalm erbij totdat deze gaar is.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Geroosterde ovengroenten met zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­roos­ter­de oven­groen­ten met zalm

1
1
  • 1 kg vastkokende aardappel

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in partjes van 1 cm dik.

2
2
  • 2 rode uien

Snijd de ui in parten.

3
3
  • 1 el vadouvan
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 600 g ovengroentemix venkel, courgette, gele paprika

Meng de vadouvan met de olie en meng door de aardappelen en de ovengroenten.

4
4

Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en laat in 30 min. in de oven gaar worden.

5
5
  • 295 g verse zalmfilets

Leg de laatste 10 min. de zalm erbij totdat deze gaar is.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.