Thai­se cur­ry met wok­groen­te & bas­ma­ti­rijst

Zo simpel, zo lekker. En dat met maar zes ingrediënten.

(2) waardeer
thais hoofdgerecht Zo simpel, zo lekker. En dat met maar zes ingrediënten. 4 personen
4 2

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat met de deksel op de pan staan tot gebruik. Verhit de olie in de wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg het vlees en de woksaus toe en roerbak 2 min. mee.
  2. Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Verdeel de curry en rijst over de borden.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 69 g
    waarvan suikers 9 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 440 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2019 nr. 03 - Lentegroen , Allerhande Box Week 41 2018 , Receptkaart 2019 week 43-44

Thaise curry met wokgroente & basmatirijst

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Thai­se cur­ry met wok­groen­te & bas­ma­ti­rijst

1
1
  • 300 g basmatirijst

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

2
2
  • 2 el arachideolie
  • 800 g Thaise wokgroente
  • 300 g biefstukpuntjes
  • 75 ml koelverse woksaus chili-knoflook

Verhit de olie in de wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg het vlees en de woksaus toe en roerbak 2 min. mee.

3
3
  • 15 g verse koriander

Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Verdeel de curry en rijst over de borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.