Berenpizza's
Die saaie boterham toveren we om tot ware kunstwerkjes voor de kleintjes.

Advertentie
Ingrediënten
- 8 sneetjes stevige donkere meergranenbroden
- 8 el Mutti pizzasaus aromatizzata
- 60 g geraspte mozzarella
- 4 mini-mozzarellabolletjes
- 4 zwarte olijven zonder pit
- ½ vel nori snack
- 16 kappertjes
Keukenspullen
- broodrooster
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster de boterhammen licht. Snijd met een mesje berenkoppen met 2 oortjes uit elke boterham. Leg op een bakplaat.
- Bestrijk de berenkoppen elk met 1 el pizzasaus en bestrooi met de geraspte kaas. Halveer de mozzarellabolletjes en de olijven. Knip flinterdunne reepjes van de snacknori. Maak van de mozzarella, de halve olijf en een streepje snacknori de snoet van de beer. Maak met de kappertjes de ogen.
- Laat in 5 min. warm worden in de oven tot de kaas gesmolten is.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 110 kcal
- eiwit 6 g
- koolhydraten 10 g
-
vet 5 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 240 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Berenpizza's
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Berenpizza's
- 8 sneetjes stevige donkere meergranenbroden
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster de boterhammen licht.
Snijd met een mesje berenkoppen met 2 oortjes uit elke boterham. Leg op een bakplaat.
- 8 el Mutti pizzasaus aromatizzata
- 60 g geraspte mozzarella
Bestrijk de berenkoppen elk met 1 el pizzasaus en bestrooi met de geraspte kaas.
- 4 mini-mozzarellabolletjes
- 4 zwarte olijven zonder pit
- ½ vel nori snack
Halveer de mozzarellabolletjes en de olijven. Knip flinterdunne reepjes van de snacknori.
- 16 kappertjes
Maak van de mozzarella, de halve olijf en een streepje snacknori de snoet van de beer. Maak met de kappertjes de ogen.
Laat in 5 min. warm worden in de oven tot de kaas gesmolten is.