Be­ren­piz­za's

Die saaie boterham toveren we om tot ware kunstwerkjes voor de kleintjes.

(0) waardeer
lunch Die saaie boterham toveren we om tot ware kunstwerkjes voor de kleintjes. 8 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • broodrooster

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster de boterhammen licht. Snijd met een mesje berenkoppen met 2 oortjes uit elke boterham. Leg op een bakplaat.
  2. Bestrijk de berenkoppen elk met 1 el pizzasaus en bestrooi met de geraspte kaas. Halveer de mozzarellabolletjes en de olijven. Knip flinterdunne reepjes van de snacknori. Maak van de mozzarella, de halve olijf en een streepje snacknori de snoet van de beer. Maak met de kappertjes de ogen.
  3. Laat in 5 min. warm worden in de oven tot de kaas gesmolten is.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 110 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 240 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
oktober 2018

Berenpizza's

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Be­ren­piz­za's

1
1
  • 8 sneetjes stevige donkere meergranenbroden

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster de boterhammen licht.

2
2

Snijd met een mesje berenkoppen met 2 oortjes uit elke boterham. Leg op een bakplaat.

3
3
  • 8 el Mutti pizzasaus aromatizzata
  • 60 g geraspte mozzarella

Bestrijk de berenkoppen elk met 1 el pizzasaus en bestrooi met de geraspte kaas.

4
4
  • 4 mini-mozzarellabolletjes
  • 4 zwarte olijven zonder pit
  • ½ vel nori snack

Halveer de mozzarellabolletjes en de olijven. Knip flinterdunne reepjes van de snacknori.

5
5
  • 16 kappertjes

Maak van de mozzarella, de halve olijf en een streepje snacknori de snoet van de beer. Maak met de kappertjes de ogen.

6
6

Laat in 5 min. warm worden in de oven tot de kaas gesmolten is.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.