Hot­dog op een stok­je

Wij introduceren: hotdog op een stok! Superleuk voor een feestje in de tuin op een zwoele zomeravond.

  • borrelhapje
  • 8 stuks
  • 260 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. oventijd
(1) waardeer
amerikaans borrelhapje Wij introduceren: hotdog op een stok! Superleuk voor een feestje in de tuin op een zwoele zomeravond. 8 stuks
5 1

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 8 grote tapasprikkers
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Steek de tapasprikkers tot de helft in de worstjes.
  2. Snijd elk plakje bladerdeeg in 8 stroken. Plak steeds 2 stroken aan elkaar tot een langere strook en wikkel om de worstjes heen.
  3. Maak het bladerdeeg nat met wat water en bestrooi met het sesamzaad. Leg de worstjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 30 min. totdat het bladerdeeg gaar en goudbruin is. Keer de worstjes elke 10 min. om. Serveer met de saus.

combinatietip:

Serveer met verschillende sauzen om in te dippen zoals de Saus Guru humburgersaus en Mexican Habenero fever.

video

Hot­dog op een stok­je

leuk & snel - 00:26 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 640 mg
Tags
Ook te zien in
Juli 2018

Hotdog op een stokje

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Hot­dog op een stok­je

1
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2
2
  • 8 hotdogs in blik

Steek de tapasprikkers tot de helft in de worstjes.

3
3
  • 2 plakken diepvries bladerdeeg

Snijd elk plakje bladerdeeg in 8 stroken.

4
4

Plak steeds 2 stroken aan elkaar tot een langere strook en wikkel om de worstjes heen.

5
5
  • 1½ el sesamzaad

Maak het bladerdeeg nat met wat water en bestrooi met het sesamzaad.

6
6

Leg de worstjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 30 min. totdat het bladerdeeg gaar en goudbruin is.

7
7
  • 4 el Gu­ru Skull ori­gi­nal hot sau­ce

Keer de worstjes elke 10 min. om. Serveer met de saus.

combinatietip:

Serveer met verschillende sauzen om in te dippen zoals de Saus Guru humburgersaus en Mexican Habenero fever.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.