Ge­vul­de avo­ca­do met ei­er­sa­la­de, zalm & ri­vier­kreef­tjes (ad­ver­to­ri­al)

Extra feestelijk: we vullen de avocado's met eiersalade, zalm en rivierkreeftjes.

(3) waardeer
brunch Extra feestelijk: we vullen de avocado's met eiersalade, zalm en rivierkreeftjes. 4 personen
3 3

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil, maar laat rondom minimaal een ½ cm vruchtvlees zitten.
  2. Snijd het uitgeholde vruchtvlees in kleine stukjes en meng dit met de gevuld eitjesalade. Vul de avocadoschillen hiermee. Verdeel de zalm en de helft van de rivierkreeftjes erover. Garneer met de tuinkers.
  3. Verdeel de sla over de borden. Verdeel de gevulde avocado’s, de rest van de zalm en de rest van de rivierkreeftjes erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietip:

Lekker met geroosterd brood.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 640 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Gevulde avocado met eiersalade, zalm & rivierkreeftjes (advertorial)

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­vul­de avo­ca­do met ei­er­sa­la­de, zalm & ri­vier­kreef­tjes (ad­ver­to­ri­al)

1
1
  • 2 eetrijpe avocado's

Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil, maar laat rondom minimaal een ½ cm vruchtvlees zitten.

2
2
  • 175 g Johma gevuld eitjesalade

Snijd het uitgeholde vruchtvlees in kleine stukjes en meng dit met de gevuld eitjesalade.

3
3
  • 100 g gerookte zalm
  • 100 g verse rivierkreeftjes
  • 5 g tuinkers

Vul de avocadoschillen hiermee. Verdeel de zalm en de helft van de rivierkreeftjes erover. Garneer met de tuinkers.

4
4
  • 75 g rucola slamelange

Verdeel de sla over de borden. Verdeel de gevulde avocado’s, de rest van de zalm en de rest van de rivierkreeftjes erover.

5
5

Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietip:

Lekker met geroosterd brood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.