Snel­le gaz­pa­cho

10 minuutjes heb je nodig voor deze verse gazpacho. Snel, sneller, snelst!

(0) waardeer
10 minuutjes heb je nodig voor deze verse gazpacho. Snel, sneller, snelst! 2 personen

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer of blender
  • thermoskan
  • 2 glazen

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de gegrilde paprika’s inclusief wat vocht en de knoflook uit het potje in een hoge kom of blender. Snijd de komkommer in stukken en voeg samen met de passata, olijfolie en ijsblokjes toe.
  2. Pureer met de staafmixer of blender tot gazpacho. Schenk in een thermoskan. Neem de croutons mee in een apart zakje of bakje. Neem ook de glazen mee. Schenk de gazpacho ter plekke in de glazen en bestrooi met de croutons.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 400 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Snelle gazpacho

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snel­le gaz­pa­cho

1
1
  • 147½ g gegrilde paprika's in pot

Doe de gegrilde paprika’s inclusief wat vocht en de knoflook uit het potje in een hoge kom of blender.

2
2
  • ½ komkommer
  • 175 ml passata
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 6 ijsblokjes

Snijd de komkommer in stukken en voeg samen met de passata, olijfolie en ijsblokjes toe.

3
3

Pureer met de staafmixer of blender tot gazpacho. Schenk in een thermoskan.

4
4
  • 20 g saladecroutons naturel

Neem de croutons mee in een apart zakje of bakje. Neem ook de glazen mee. Schenk de gazpacho ter plekke in de glazen en bestrooi met de croutons.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.