Bief­stuk-room­kaas-bruschet­ta met ra­dijs en bies­look (AD­VER­TORIAL)

Uitgekeken op de alledaagse bruschetta? Beleg 'm eens met roomkaas en biefstuk.

  • borrelhapje
  • 14 stuks
  • 150 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 8 min. oventijd
(0) waardeer
borrelhapje Uitgekeken op de alledaagse bruschetta? Beleg 'm eens met roomkaas en biefstuk. 14 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabatta in 14 sneetjes, besmeer met de Paturain en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.
  2. Bestrooi ondertussen de biefstuk met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstuk 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan, laat akoelen en snijd in zo dun mogelijke plakjes.
  3. Snijd ondertussen de radijsjes in dunne reepjes en de bieslook grof. Neem de bruschetta uit de oven en verdeel de plakjes biefstuk erover. Garneer met de radijs en bieslook.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 200 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Biefstuk-roomkaas-bruschetta met radijs en bieslook (ADVERTORIAL)

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bief­stuk-room­kaas-bruschet­ta met ra­dijs en bies­look (AD­VER­TORIAL)

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 1 verse ciabatta
  • 230 g Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Snijd de ciabatta in 14 sneetjes, besmeer met de Paturain en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.

3
3
  • 300 g biefstuk
  • 40 g boter

Bestrooi ondertussen de biefstuk met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstuk 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

4
4

Neem uit de pan, laat akoelen en snijd in zo dun mogelijke plakjes.

5
5
  • 4 radijsjes
  • 5 g bieslook

Snijd ondertussen de radijsjes in dunne reepjes en de bieslook grof.

6
6

Neem de bruschetta uit de oven en verdeel de plakjes biefstuk erover.

7
7

Garneer met de radijs en bieslook.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.