Snel­le ta­gli­a­tel­le met to­ma­ten­saus, kro­kan­te au­ber­gi­ne en fe­ta

Wanneer de aubergine boterzacht vanbinnen en heerlijk krokant vanbuiten is, dan is-ie op zijn best.

(11) waardeer
hoofdgerecht Wanneer de aubergine boterzacht vanbinnen en heerlijk krokant vanbuiten is, dan is-ie op zijn best. 4 personen
4 11

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep de groentesaus erdoor. Verwarm 3 min. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1 cm. Doe in een kom en schep om met de bloem en een snuf zout. Verhit de olie in een wok en roerbak de aubergine op middelhoog tot hoog vuur in 5-7 min. goudbruin en krokant. Neem uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Verkruimel ondertussen de feta en scheur de basilicumblaadjes in stukjes. Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de aubergine, feta en het basilicum erover. Serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 720 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Snelle tagliatelle met tomatensaus, krokante aubergine en feta

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snel­le ta­gli­a­tel­le met to­ma­ten­saus, kro­kan­te au­ber­gi­ne en fe­ta

1
1
  • 500 g verse tagliatelle
  • 480 g AH basis groentesaus paprika

Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep de groentesaus erdoor. Verwarm 3 min.

2
2
  • 1 aubergine
  • ½ el bloem

Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1 cm. Doe in een kom en schep om met de bloem en een snuf zout.

3
3
  • 4 el Bertolli olijfolie classico biologisch

Verhit de olie in een wok en roerbak de aubergine op middelhoog tot hoog vuur in 5-7 min. goudbruin en krokant.

4
4

Neem uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier.

5
5
  • 150 g feta
  • 15 g basilicum

Verkruimel ondertussen de feta en scheur de basilicumblaadjes in stukjes.

6
6

Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de aubergine, feta en het basilicum erover. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.