Limoncellow-cocktail
Het is lente! Dat mag gevierd worden in het zonnetje met een frisse cocktail. Cheers!

Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Keukenspullen
- 4 gin-tonicglazen
Bereiden
Verdeel de limoncellow en de tonic over de gin-tonicglazen. Schaaf met een dunschiller 2 dunne linten per glas van de gele schil van de schoongeboende citroen en pers de vruchten uit. Verdeel het citroensap over de glazen. Vul de glazen aan met ijsblokjes. Schaaf met de dunschiller 2 lange linten per glas van de komkommer en garneer de cocktails met de citroen- en komkommer linten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 160 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 28 g
Ook te zien in
Limoncellow-cocktail
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Limoncellow-cocktail
- 200 ml Li Limoncellow
- 500 ml tonic elderflower
Verdeel de limoncellow en de tonic over de gin-tonicglazen.
- 2 citroenen
Schaaf met een dunschiller 2 dunne linten per glas van de gele schil van de schoongeboende citroen en pers de vruchten uit.
- 20 ijsblokjes
Verdeel het citroensap over de glazen. Vul de glazen aan met ijsblokjes.
- 1 komkommer
Schaaf met een dunschiller 2 dunne linten per glas van de komkommer en garneer de cocktails met de citroen- en komkommerlinten.