bewaar
Zilvervliesrijst met gegrilde kiphaasjes
Zilvervliesrijst met gegrilde kiphaasjes
bewaar

Zilvervliesrijst met gegrilde kiphaasjes

Kruidige gegrilde kip met rijst, snijbonen en tomaatjes: hoe laat eten we?

25 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

zilvervliesrijst

800 g

snijbonen

300 g

kiphaasjes

1 tl

La Chinata gerookte paprikapoeder

1 el

traditionele olijfolie

250 g

romaatjes

1 tl

gedroogde oregano

Dit heb je nodig

  • grillpan

Kruidige gegrilde kip met rijst, snijbonen en tomaatjes: hoe laat eten we?

Aan de slag

1

Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik. Breng ondertussen een pan met een laag water aan de kook. Snijd de snijbonen in schuine stukken van 1 cm en kook ze in 7 min. beetgaar. Bestrooi ondertussen de kiphaasjes met de paprikapoeder en bestrijk ze met de olie. Verhit de grillpan en gril de kiphaasjes in 8 min. gaar.

2

Snijd de tomaten in kwarten en meng samen met de oregano door de snijbonen. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Serveer de zilvervliesrijst met de kiphaasjes en groenten.