Vis te­riy­a­ki met noe­dels en cas­hew­no­ten

Vanavond ga je voor teriyaki-variatie!

(18) waardeer
aziatisch hoofdgerecht Vanavond ga je voor teriyaki-variatie! 4 personen
4 18

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng een ruime pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de noedels toe, kook in 5 min. beetgaar en giet af.
  2. Verhit ondertussen 2/3 van de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de helft van de woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de pangasiusreepjes 5 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de laatste 2 min. de rest van de woksaus toe.
  4. Meng de noedels met de groente en verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover en bestrooi met de cashewnootstukjes.

Tip:

Dit is een Allerhande Box gerecht.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 1.440 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande Box Week 6 2018 , Allerhande Box Week 25 2018

Vis teriyaki met noedels en cashewnoten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis te­riy­a­ki met noe­dels en cas­hew­no­ten

1
1
  • 250 g eiernoedels

Breng een ruime pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de noedels toe, kook in 5 min. beetgaar en giet af.

2
2
  • 1 el (arachide)olie
  • 800 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps

Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur.

3
3
  • 75 g woksaus teriyaki-honing

Voeg de woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • ½ el (arachide)olie
  • 500 g pangasiusreepjes peper-zout

Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de pangasiusreepjes 5 min. al omscheppend op hoog vuur.

5
5
  • 75 g woksaus teriyaki-honing

Voeg de laatste 2 min. de rest van de woksaus toe.

6
6
  • 30 g stukjes cashewnoot

Meng de noedels met de groente en verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover en bestrooi met de cashewnootstukjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.