Vis te­riy­a­ki met noe­dels, su­gar­snaps & cas­hew­nootjes

Bam! In 15 minuten een feestmaal op tafel om van te watertanden.

(29) waardeer
aziatisch hoofdgerecht Bam! In 15 minuten een feestmaal op tafel om van te watertanden. 4 personen
4 29

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • hapjespan of wok

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de noedels in 5 min. beetgaar en giet af. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de helft van de woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de pangasiusreepjes in 5-7 min. al omscheppend op hoog vuur gaar. Voeg de laatste 2 min. de rest van de woksaus toe.
  3. Meng de noedels met de groente en verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover en bestrooi met de cashewnootjes.

Tip:

Zien hoe je optimaal gebruik kan maken van je wokpan? Bekijk de video over roerbakken en wokken op ah.nl/allerhande/ roerbakken-wokken.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 1.440 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande Box Week 8 2019 , Allerhande Box Week 6 2018 , Allerhande Box Week 46 2019 , Allerhande Box Week 26 2019 , Allerhande Box Week 25 2018 , Receptkaart 2019 week 29-32

Vis teriyaki met noedels, sugarsnaps & cashewnootjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis te­riy­a­ki met noe­dels, su­gar­snaps & cas­hew­nootjes

1
1
  • 250 g eiernoedels

Kook de noedels in 5 min. beetgaar en giet af.

2
2
  • 1 el arachideolie
  • 800 g Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi

Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur.

3
3
  • 75 g woksaus teriyaki-honing

Voeg de woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 1 el arachideolie
  • 500 g pangasiusreepjes peper-zout

Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de pangasiusreepjes in 5-7 min. al omscheppend op hoog vuur gaar.

5
5
  • 75 g woksaus teriyaki-honing

Voeg de laatste 2 min. de rest van de woksaus toe.

6
6
  • 30 g ongezouten cashewnoten

Meng de noedels met de groente en verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover en bestrooi met de cashewnootjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.