Glu­ten­vrije pe­per­no­ten

  • gebak
  • 10 stuks
  • 180 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. oventijd
(5) waardeer
hollands gebak 10 stuks
5 5

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 150 °C. Meng alle ingrediënten in een kom en kneed er een soepel deeg van. Maak balletjes van het deeg met een doorsnede van ca. 1 cm. Verdeel de balletjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Duw er licht op met je duim en bak ze in ca. 25 min bruin en gaar Laat helemaal afkoelen.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 120 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
November 2017

Glutenvrije pepernoten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Glu­ten­vrije pe­per­no­ten

1
1

Verwarm de oven voor op 150 °C.

2
2
  • 100 g AH Vrij van gluten zelfrijzend bakmeel
  • 100 g AH Vrij van glu­ten amandelmeel
  • 60 g kokosolie
  • 3 el amandelmelk
  • 70 g kokosbloesemsuiker
  • ½ tl zout
  • ½ tl bakpoeder
  • 2 tl koek- en speculaaskruiden

Meng alle ingrediënten in een kom en kneed er een soepel deeg van.

3
3

Maak balletjes van het deeg met een doorsnede van ca. 1 cm.

4
4

Verdeel de balletjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Duw er licht op met je duim en bak ze in ca. 25 min bruin en gaar

5
5

Laat helemaal afkoelen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.