Vis­stoof met pom­poen

Binnen 15 minuten vult je keuken zich met Indiase geuren.

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht Binnen 15 minuten vult je keuken zich met Indiase geuren. 4 personen
3 23

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de ui 1 min. op hoog vuur. Voeg de pompoen en garam masala toe en bak 2 min. mee.
  2. Doe ondertussen de linzen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Voeg de linzen en tomatenblokjes toe aan de pompoen. Laat met de deksel op de pan 12 min. op middelhoog vuur stoven. Roer regelmatig. Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 cm. Voeg de laatste 2 min. toe aan de stoof.
  3. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de naans 4 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Breng de stoof op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de peterselie. Serveer met de naan.

combinatietip:

Lekker met partjes citroen en koriander.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 400 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Visstoof met pompoen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis­stoof met pom­poen

1
1
  • 1 ui
  • 2 el (arachide)olie

Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de ui 1 min. op hoog vuur.

2
2
  • 400 g pompoenstukjes
  • 2 el garam masala

Voeg de pompoen en garam masala toe en bak 2 min. mee.

3
3
  • 400 g linzen
  • 400 g tomatenblokjes

Doe ondertussen de linzen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Voeg de linzen en tomatenblokjes toe aan de pompoen.

4
4

Laat met de deksel op de pan 12 min. op middelhoog vuur stoven. Roer regelmatig.

5
5
  • 250 g kabeljauwfilets

Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 cm. Voeg de laatste 2 min. toe aan de stoof.

6
6
  • 4 plain mini naans

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de naans 4 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

7
7
  • 10 g platte peterselie

Snijd ondertussen de peterselie fijn. Breng de stoof op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de peterselie. Serveer met de naan.

combinatietip:

Lekker met partjes citroen en koriander.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.