Ge­vul­de pa­pri­ka's

Door de vulling van de gevulde paprika's een beetje aan te passen is-ie ook perfect voor het ontbijt.

  • ontbijt
  • 8 stuks
  • 100 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. oventijd
(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
ontbijt Door de vulling van de gevulde paprika's een beetje aan te passen is-ie ook perfect voor het ontbijt. 8 stuks
4 2

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten. Leg de paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de Mexicaanse groente erover en breek boven elke paprika een ei. Bak ca. 20 min. onder in de oven tot het eiwit gestold is. Bestrooi met de picadillo.

combinatietip:

Bestrooi de paprika’s vlak voordat ze de oven in gaan met wat geraspte cheddar.

combinatietip:

Lekker met tuinkers

combinatietip:

Sprenkel er vlak voor het serveren wat srirachasaus over.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
Mei 2017

Gevulde paprika's

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­vul­de pa­pri­ka's

1
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2
2
  • 4 buitenbeen-paprika's

Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten.

3
3
  • 8 el Mexico melange
  • 8 henneneitjes

Leg de paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de Mexicaanse groente erover en breek boven elke paprika een ei.

4
4
  • 1 tl picadillo

Bak ca. 20 min. onder in de oven tot het eiwit gestold is. Bestrooi met de picadillo.

combinatietip:

Bestrooi de paprika’s vlak voordat ze de oven in gaan met wat geraspte cheddar.

combinatietip:

Lekker met tuinkers

combinatietip:

Sprenkel er vlak voor het serveren wat srirachasaus over.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.