Vis­bord­je met ho­me­ma­de re­mou­la­de­saus

Geen kaasplankje, maar visbordje. Lekker met zelfgemaakte remoulade.

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht Geen kaasplankje, maar visbordje. Lekker met zelfgemaakte remoulade. 4 personen
4 6

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • broodrooster

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de kappertjes en de peterselie fijn. Meng met de mayonaise, crème fraîche, mosterd en augurkenblokjes tot een saus.
  2. Snijd de korsten van het brood en rooster in de broodrooster. Snijd de toast diagonaal doormidden.
  3. Verdeel de zalmplakjes, forelfilet en Hollandse garnalen over de borden. Serveer met de remouladesaus en toast.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 1.120 mg
  • vezels 2 g
Ook te zien in

Visbordje met homemade remouladesaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis­bord­je met ho­me­ma­de re­mou­la­de­saus

1
1
  • 1 el kappertjes
  • 10 g platte peterselie

Snijd de kappertjes en de peterselie fijn.

2
2
  • 4 el mayonaise
  • 4 el crème fraîche
  • 1 tl dijonmosterd
  • 1 el augurkenblokjes

Meng met de mayonaise, crème fraîche, mosterd en augurkenblokjes tot een saus.

3
3
  • 8 sneetjes wit brood

Snijd de korsten van het brood en rooster in de broodrooster. Snijd de toast diagonaal doormidden.

4
4
  • 100 g sockeye zalm
  • 125 g gerookte forelfilet
  • 100 g Hollandse garnalen

Verdeel de zalmplakjes, forelfilet en Hollandse garnalen over de borden.

5
5

Serveer met de remouladesaus en toast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.