bewaar
Snelle tagliatelle met gehaktballetjes in mosterdsaus
Snelle tagliatelle met gehaktballetjes in mosterdsaus
bewaar

Snelle tagliatelle met gehaktballetjes in mosterdsaus

Saus zelf maken moeilijk? Zeker niet! Deze snelle tagliatelle voor tover je zelfs binnen 15 min. op tafel.

15 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

arachideolie

300 g

rundergehaktballetjes

600 g

broccoli

500 g

verse tagliatelle

400 g

verse doperwten

4 el

grove mosterd

250 ml

kookroom

4 tl

gedroogde dragon

Saus zelf maken moeilijk? Zeker niet! Deze snelle tagliatelle voor tover je zelfs binnen 15 min. op tafel.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes 10 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin en gaar.

2

Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook. Was de broccoli en snijd in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Voeg als het water kookt de broccoli, pasta en doperwten met eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar.

3

Giet de pasta en groenten af en vang een kopje kookvocht op. Doe de pasta en groenten terug in de pan en roer de mosterd, kookroom en dragon erdoor. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Verdeel over diepe borden en leg de balletjes erop.

tip

combinatietipLekker met geschaafde Parmezaanse kaas.