bewaar
Volkorenspaghetti met malse kiphaasjes
Volkorenspaghetti met malse kiphaasjes
bewaar

Volkorenspaghetti met malse kiphaasjes

Een supersnelle spaghetti. Binnen 15 minuten staat-ie op tafel.

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

295 g

gegrilde rode paprika's in pot

4

tomaten

1

runderbouillontablet

300 g

volkorenspaghetti

450 g

kipfilethaasje

2 el

traditionele olijfolie

500 g

verse gegrilde-groentemix

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

  • grillpan

Een supersnelle spaghetti. Binnen 15 minuten staat-ie op tafel.

Aan de slag

1

Breng een ruime pan water aan de kook. Laat ondertussen de gegrilde paprika uitlekken. Snijd de tomaten in blokjes en doe samen met de paprika en bouillontablet in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een gladde saus en breng op smaak met peper en eventueel zout

2

Doe, zodra het water kookt, de spaghetti in de pan en kook in 11 min. beetgaar. Verhit de grillpan. Bestrijk de kipfilethaasjes met de helft van de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril de kip in 5 min. gaar. Keer regelmatig.

3

Snijd ondertussen de gegrilde-groentemix in stukken van 2 cm. Verhit de rest van de olie in de hapjespan en bak de groente op middelhoog vuur 1 min. Voeg de tomaten-paprikasaus toe en verwarm 2 min. mee.

4

Giet de spaghetti af en doe in een schaal. Verdeel de saus erover en schep de kip erop.

tip

variatietipJe kunt ook gegrilde groenten uit de diepvries (pak 450 g, ontdooid) gebruiken.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.