Heer­lijk be­leg­de knäc­ke­bröd­punt­jes

Eet je nou crackers als lunch? Jazeker, en wát voor crackers!

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch Eet je nou crackers als lunch? Jazeker, en wát voor crackers! 4 personen
3 2

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schaaf de komkommer in de lengte in linten en verdeel over het knäckebröd. Halveer de bolletjes mozzarella en verdeel met de zalm over de komkommer. Besprenkel met de pesto en garneer met wat blaadjes basilicum.

serveertip:

Deze puntjes kun je ook serveren als hapje bij een brunch.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 1.300 mg
  • vezels 5 g
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 1 2017

Heerlijk belegde knäckebrödpuntjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Heer­lijk be­leg­de knäc­ke­bröd­punt­jes

1
1
  • ¼ komkommer
  • 8 knäckebrödpuntjes

Schaaf de komkommer in de lengte in linten en verdeel over het knäckebröd.

2
2
  • 75 g mini-mozzarellabolletjes
  • 175 g zalm saladeflakes naturel

Halveer de bolletjes mozzarella en verdeel met de zalm over de komkommer.

3
3
  • 90 g pestospread
  • 7½ g basilicum

Besprenkel met de pesto en garneer met wat blaadjes basilicum.

serveertip:

Deze puntjes kun je ook serveren als hapje bij een brunch.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.