Snelle spaghetti met boerenkool, cherrytomaten en braadworst
Supersnel deze spaghetti met een Hollandse twist!
Ingrediënten
2 personen
150 g
spaghetti
1
ui
2
braadworsten
150 g
verse boerenkool
250 g
cherrytomaten
125 ml
kookroom light
½
kippenbouillontablet
125 ml
kraanwater
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Voeg als het water kookt, de spaghetti en eventueel zout toe en kook in 8 min. beetgaar.
Maak ondertussen de ui schoon en snijd fijn. Verwijder ondertussen het vel van de worsten. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het vlees met de ui, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Breek het vlees met een houten lepel in kleinere stukjes.
Voeg de boerenkool toe en bak 5 min. mee. Halveer ondertussen de tomaatjes.
Voeg de kookroom, de bouillontablet en het water toe en laat 4 min. op middelhoog vuur stoven. Giet de spaghetti af en meng met de tomaatjes door de saus in de pan.
Snelle spaghetti met boerenkool, cherrytomaten en braadworst
Supersnel deze spaghetti met een Hollandse twist!

hoofdgerecht
2 personen
725 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Voeg als het water kookt, de spaghetti en eventueel zout toe en kook in 8 min. beetgaar.
Maak ondertussen de ui schoon en snijd fijn. Verwijder ondertussen het vel van de worsten. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het vlees met de ui, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Breek het vlees met een houten lepel in kleinere stukjes.
Voeg de boerenkool toe en bak 5 min. mee. Halveer ondertussen de tomaatjes.
Voeg de kookroom, de bouillontablet en het water toe en laat 4 min. op middelhoog vuur stoven. Giet de spaghetti af en meng met de tomaatjes door de saus in de pan.
algemeen:Dit is een Allerhande Box gerecht.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)150 g spaghetti
1 ui
2 braadworsten
150 g verse boerenkool
250 g cherrytomaten
125 ml kookroom light
½ kippenbouillontablet
125 ml kraanwater