Cros­ti­ni met to­ma­ten­ta­pe­na­de en ge­rook­te zalm

Gerookte zalm en gedroogde cherrytomaatjes doen het heel goed samen als hapje.

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje Gerookte zalm en gedroogde cherrytomaatjes doen het heel goed samen als hapje. 20 stuks
3 2

Ingrediënten

20 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de semi-gedroogde cherrytomaatjes en snijd de basilicum fijn. Verdeel over de scrocchi en verdeel daarover de zalm.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 45 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 180 mg
Tags
Ook te zien in

Crostini met tomatentapenade en gerookte zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cros­ti­ni met to­ma­ten­ta­pe­na­de en ge­rook­te zalm

1
1
  • 8 semi-gedroogde cherrytomaatjes
  • 3¾ g basilicum

Halveer de semi-gedroogde cherrytomaatjes en snijd de basilicum fijn.

2
2
  • 20 scrocchi met zeezout
  • 200 g gerookte zalmblokjes

Verdeel over de scrocchi en verdeel daarover de zalm.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.