Bli­ni’s met crè­me fraî­che en ge­rook­te zalm

Zalm doet het altijd goed: van ontbijt tot lunch en diner. Of als hapje op een blini.

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje Zalm doet het altijd goed: van ontbijt tot lunch en diner. Of als hapje op een blini. 16 stuks
3 3

Ingrediënten

16 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Roer de crème fraîche los met de mierikswortel. Snijd de bieslook fijn. Bestrijk de blini´s met de crème fraîche en beleg ze met gerookte zalm. Bestrooi met de bieslook en peper.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 45 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 110 mg
Tags
Ook te zien in

Blini’s met crème fraîche en gerookte zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bli­ni’s met crè­me fraî­che en ge­rook­te zalm

1
1
  • 135 g blini's

Verwarm de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.

2
2
  • 2 el crème fraîche
  • 1 tl mierikswortel

Roer de crème fraîche los met de mierikswortel.

3
3
  • 12½ g bieslook

Snijd de bieslook fijn.

4
4
  • 100 g gerookte zalm

Bestrijk de blini´s met de crème fraîche en beleg ze met gerookte zalm.

5
5

Bestrooi met de bieslook en peper.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.