Brood­je mi­la­ne­se met par­ra­no snip­pers

'T is net een burger, maar dan op z'n Italiaans.

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch 'T is net een burger, maar dan op z'n Italiaans. 4 personen
3 2

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de ovengrill op de hoogste stand. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 6 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Snijd ondertussen de broodjes open en verdeel de tomaatsalade over de onderste helften. Snijd de schnitzels in reepjes en verdeel over de broodjes. Bestrooi met de kaas en zet 3-5 min. onder de ovengrill tot de kaas is gesmolten. Verdeel de rucola over de kaas en dek de broodjes af met de bovenste helften. Serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 800 mg
  • vezels 3 g
Tags

Broodje milanese met parrano snippers

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood­je mi­la­ne­se met par­ra­no snip­pers

1
1
  • 3 el arachideolie
  • 2 wienerschnitzels

Verwarm de ovengrill op de hoogste stand. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 6 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

2
2
  • 4 pistolets
  • 150 g bruschetta tomaatsalade

Snijd ondertussen de broodjes open en verdeel de tomaatsalade over de onderste helften.

3
3
  • 80 g parrano snippers

Snijd de schnitzels in reepjes en verdeel over de broodjes. Bestrooi met de kaas en zet 3-5 min. onder de ovengrill tot de kaas is gesmolten.

4
4
  • 40 g rucola

Verdeel de rucola over de kaas en dek de broodjes af met de bovenste helften. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.