Truf­fel-cham­pig­non­ma­ca­rons

De Franse macaron op z'n Italiaans met truffel en champignon.

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje De Franse macaron op z'n Italiaans met truffel en champignon. 18 stuks
2 5

Ingrediënten

18 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Veeg de champignons schoon. Snijd de steeltjes eruit en verdeel de truffeltapenade over de holtes. Meng de roomkaas met de bietenspread. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit op de helft van de champignons een cirkeltje. Druk de andere champignons er met de onderkant op. Garneer met wat blaadjes platte peterselie.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 25 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 40 mg
Tags
Ook te zien in

Truffel-champignonmacarons

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Truf­fel-cham­pig­non­ma­ca­rons

1
1
  • 350 g kleine champignons
  • 40 g truffeltapenade

Veeg de champignons schoon. Snijd de steeltjes eruit en verdeel de truffeltapenade over de holtes.

2
2
  • 100 g roomkaas
  • 2 el bietenspread met feta

Meng de roomkaas met de bietenspread. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit op de helft van de champignons een cirkeltje.

3
3
  • 20 g platte peterselie

Druk de andere champignons er met de onderkant op. Garneer met wat blaadjes platte peterselie.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.