Ba­by­biet­jes met bur­ra­ta en pis­ta­che­no­ten

De zoete bietjes zijn heerlijk samen met de romige burrata.

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht De zoete bietjes zijn heerlijk samen met de romige burrata. 8 personen
4 8

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de olie met de komijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveerde bietjes en meng met de olie. Verdeel de bietjes over een platte schaal. Snijd de burrata in stukken en verdeel over de bietjes. Bestrooi met de pistachenoten en garneer met blaadjes basilicum.

variatietip:

In plaats van babybietjes kun je ook gekookte bietjes gebruiken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 65 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Babybietjes met burrata en pistachenoten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ba­by­biet­jes met bur­ra­ta en pis­ta­che­no­ten

1
1
  • 3 el olijfolie
  • ½ tl gemalen komijn
  • 400 g babybietjes naturel

Meng de olie met de komijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveerde bietjes en meng met de olie.

2
2
  • 1 burrata

Verdeel de bietjes over een platte schaal. Snijd de burrata in stukken en verdeel over de bietjes.

3
3
  • 40 g gepelde pistachenoten
  • 7½ g basilicum

Bestrooi met de pistachenoten en garneer met blaadjes basilicum.

variatietip:

In plaats van babybietjes kun je ook gekookte bietjes gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.