Oos­ter­se eend

Eend en mango is zo'n combinatie die het altijd goed doet. Zéker op naanbrood.

  • borrelhapje
  • 12 stuks
  • 90 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 10 min. oventijd
(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje Eend en mango is zo'n combinatie die het altijd goed doet. Zéker op naanbrood. 12 stuks
3 3

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk met de mangochutney. Snijd het brood in repen en beleg met de gerookte eendenborst. Garneer met de tuinkers.

variatietip:

Je kunt de eendenborst vervangen door plakjes kipfilet of pastrami (vleeswaren).

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 180 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Oosterse eend

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oos­ter­se eend

1
1
  • 2 naanbroden
  • 4 el mangochutney

Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk met de mangochutney.

2
2
  • 100 g gerookte eendenborst
  • ½ bakje tuinkers

Snijd het brood in repen en beleg met de gerookte eendenborst. Garneer met de tuinkers.

variatietip:

Je kunt de eendenborst vervangen door plakjes kipfilet of pastrami (vleeswaren).

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.