Gaz­pa­cho

Dit jaar vieren we kerst op z'n Spaans en beginnen we met deze snelle gazpacho.

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
tussendoortje Dit jaar vieren we kerst op z'n Spaans en beginnen we met deze snelle gazpacho. 12 stuks
3 2

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de paprika in zeer fijne blokjes. Verdeel de sap over de glaasjes en garneer met de saladecroutons, Tabasco en de paprika.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 20 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • natrium 120 mg
  • vezels 1 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Gazpacho

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gaz­pa­cho

1
1
  • 1 groene paprika

Snijd de paprika in zeer fijne blokjes.

2
2
  • 500 ml Appelsientje Tomatientje
  • 30 g saladecroutons naturel
  • 2 druppels Tabasco chipotle

Verdeel de sap over de glaasjes en garneer met de saladecroutons, Tabasco en de paprika.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.