War­me marsh­mal­lows met ka­ra­me­lijs en pe­can­no­ten

Door de warme marshmallows smelt de chocolade op het koekje. Moeten we nog meer zeggen?

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht Door de warme marshmallows smelt de chocolade op het koekje. Moeten we nog meer zeggen? 4 personen
3 6

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Zet de ovengrill aan. Leg de helft van de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat met de chocoladekant naar boven. Leg op elk koekje 1 marshmallow. Rooster ca. 2 min. vlak onder de hete grill in de oven. Neem de marshmallows uit de oven als ze goudbruin kleuren. Leg de andere koekjes erop, met de chocoladekant naar beneden.
  2. Leg de koekjes op schaaltjes. Hak de pecannoten grof. Schep een bolletje ijs naast de koekjes, bestrooi met de noten en serveer.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 120 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Warme marshmallows met karamelijs en pecannoten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

War­me marsh­mal­lows met ka­ra­me­lijs en pe­can­no­ten

1
1
  • 4 haverkoekjes choco

Zet de ovengrill aan. Leg de helft van de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat met de chocoladekant naar boven.

2
2
  • 4 marshmallows

Leg op elk koekje 1 marshmallow. Rooster ca. 2 min. vlak onder de hete grill in de oven.

3
3
  • 4 haverkoekjes choco

Neem de marshmallows uit de oven als ze goudbruin kleuren. Leg de andere koekjes erop, met de chocoladekant naar beneden.

4
4
  • 50 g gezouten pecannoten
  • 4 bolletjes roomijs pecan-karamel

Leg de koekjes op schaaltjes. Hak de pecannoten grof. Schep een bolletje ijs naast de koekjes, bestrooi met de noten en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.