bewaar
Sojayoghurt ontbijt met pistachenoten, appel, peer, limoen, avocado en granola.
Sojayoghurt ontbijt met pistachenoten, appel, peer, limoen, avocado en granola.
bewaar

Sojayoghurt ontbijt met pistachenoten, appel, peer, limoen, avocado en granola.

De dag goed beginnen? Door avocado toe te voegen, wordt je ontbijt nog romiger.

10 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

ongezouten pistachenoten

1

Golden Delicious appel

1

Conference peer

1

limoen

1

eetrijpe avocado

500 g

sojayoghurt

80 g

granola

De dag goed beginnen? Door avocado toe te voegen, wordt je ontbijt nog romiger.

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Neem uit de pan, laat afkoelen op een bord en hak grof.

2

Was de appel en de peer, snijd elke vrucht in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in partjes. Halveer de limoen en pers het sap van 1 helft boven het fruit uit; de andere helft van de limoen wordt bij een ontbijt voor 4 personen niet gebruikt.

3

Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakjes. Verdeel de yoghurt over de kommen en verdeel er het fruit, de avocado en de granola over. Garneer met de pistachenootjes.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.