bewaar
Romige curry met schelvis
Romige curry met schelvis
bewaar

Romige curry met schelvis

Zin in Thais vanavond? Deze viscurry staat binnen 15 minuten op tafel.

15 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

1

ui

4 cm

verse gember

300 g

koelvers broccoliroosje

250 g

verse schelvis

2 el

arachideolie

1 el

Euroma Original spices by Jonnie Boer Thai green curry

400 ml

kokosmelk

200 g

verse sugarsnaps

125 g

taugé

Zin in Thais vanavond? Deze viscurry staat binnen 15 minuten op tafel.

Aan de slag

1

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui. Schil en snijd de gember fijn. Snijd de broccoliroosjes in gelijke kleinere roosjes en de vis in stukken van 2 x 2 cm.

2

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, gember en thai green curry 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de kokosmelk, broccoli en sugersnaps toe en breng aan de kook. Laat 5 min. op laag vuur zachtjes koken met de deksel op de pan.

3

Voeg de laatste 3 min. de vis en taugé toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de rijst.