Ver­se pas­ta in krui­di­ge to­ma­ten­saus

In de saus bij deze gevulde pasta zit zoveel groente dat je het vlees echt niet mist.

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht In de saus bij deze gevulde pasta zit zoveel groente dat je het vlees echt niet mist. 4 personen
3 16

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaten. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherpmesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakgroente, rode peper, peultjes en cherrytomaten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de saus toe en verwarm 3 min. Roer regelmatig.
  3. Rasp ondertussen de kaas. Giet de pasta af in een vergiet en laat uitlekken. Schep de pasta door de saus en verdeel over de borden. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 1.175 mg
  • vezels 8 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Verse pasta in kruidige tomatensaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ver­se pas­ta in krui­di­ge to­ma­ten­saus

1
1
  • 500 g perline con formaggio
  • 250 g cherrytomaten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaten.

2
2
  • 1 rode peper

Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherpmesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.

3
3
  • 2 el olijfolie
  • 250 g Italiaanse roerbakgroente courgette
  • 200 g peultjes

Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakgroente, rode peper, peultjes en cherrytomaten 5 min. op middelhoog vuur.

4
4
  • 390 g pastasaus basis Italiaanse kruiden

Voeg de saus toe en verwarm 3 min. Roer regelmatig.

5
5
  • 50 g Parmigiano Reggiano

Rasp ondertussen de kaas. Giet de pasta af in een vergiet en laat uitlekken.

6
6
  • 50 g geroosterde pijnboompitten

Schep de pasta door de saus en verdeel over de borden. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.